/Files/images/2016-2017_nr/331575__children-child-joy_p.jpg «Любавушка»

Графік проведення занять (2017-2018 н.р.)



Вівторок

16.00 - 17.00

П'ятниця

16.00 - 17.00

Зразковий дитячий ансамбль народного та естрадного танцю “Любавушка” був заснований у 1999 році.

В даний час в ансамблі займається 420 дітей у віці від 3 – 17 років, серед яких є і малята нашого дошкільного закладу. І коли вони йдуть з дитячого садка до школи, то не полишають заняття в ансамблі. І в майбутньому пов’язують своє життя і вибір професії з танцями, вступаючи до відповідних ВУЗів, організовуючи свої танцювальні колективи. Одлин з хореографів ансамблю Тетяна Рогачевська являється керівником хореографічного гуртка в нашому дошкільному закладі.

Враховуючи те що в ансамблі займаються як дівчатка, так і хлопчики, а їх хореографія як і фізичні властивості їх організму, відрізняється, то хореографію викладає також і Вадим Богатирьов.

Художній керівник ансамблю – Заслужений працівник культури України – Вікторія Кочеткова.

У репертуарі ансамблю “Любавушка” понад 45 танців, серед яких – українські народні танці, танці народів світу, ігрові та естрадні танці.

За час свого існування ансамбль досяг значних успіхів, про що свідчать його звання лауреата Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів та фестивалів, такі як : “Весна танцююча”, “Перлина Карпат”, “Дитячий пісенний вернісаж”, “Веселі канікули осені”, «Березнева зірка», «ФЕСТ»,“Весняні ластівки”, «Самоцвіти», «Київ скликає друзів», «Дебют», «Золоті Ворота» та інші. Останні досягнення колективу – диплом лауреату першого ступеню на міжнародному фестивалі „Мистецтво та приятелі” у Болгарії, Гранд – Прі на Всеукраїнському міжнаціональному фестивалі мистецтв “Українська родина” та Гранд-Прі на міжнародному фестивалі „ Великдень” у Македонії . З великим успіхом колектив виступав на сценах Франції, Італії,Іспанії,Німеччині,Польщі,Угорщині,Словаччині, Хорватії, Естонії, Греції, Чехії та Бельгії. У грудні 2004 року дитячому ансамблю народного та естрадного танцю ”Любавушка” було присвоєно звання «Зразковий аматорський» У грудні 2007 р. та у березні 2011р. колектив побував на аудієнції у Папи Римського у Ватикані. .

У 2012 році «Любавушка» перемогла на міжнародному фестивалі у місті Ханіоті у Греції. У 2013 році Лауреат І премії в Словаччині на фестивалі «Сніжинки Татранської зими». Влітку 2015р. та 2016р. колектив відпочивав в Болгарії. Лютий 2017р перше місце на Всеукраїнському фестивалі «ФЕСТ 2017» м. Івано-Франківськ. «Любавушка» з великим задоволенням дарує свої танці глядачам багатьох країн світу.

Девіз ансамблю – «Творити та перемагати»!

Кiлькiсть переглядiв: 0