РМО музичних керівників

2017-03-29

29 березня 2017 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Яблунька» Вишневої міської ради було проведене районне методичне об’єднання музичних керівників.

Слухачі мали змогу переглянути мультимедійну презентацію: «Танцювальна мозаїка. Музично-виконавська діяльність. Сучасні підходи». В якій був викладений теоретичний матеріал по роботі закладу з даної теми, та представлене створення усіх необхідних умов для розвитку компетентності дошкільників в мистецькій діяльності, в усіх вікових групах, в тому числі і для дітей з особливими потребами.

Діти середньої групи «Всезнайки» показали чудову музичну казку «Кожен матусеньку любить свою», за постановкою музичного керівника: Смілик І.Г., та за участю вихователів: Залевської Л.С., Войтович А.В., Галкіної О.А., практичного психолога: Крюкової Л.О.

Завідувач закладу Парфеса А.С. провела музичну паузу, під час якої присутні мали змогу згадати та відгадати улюблені класичні мелодії.

А чудова концертна програма «А у нас у дитсадку…» під керівництвом музичного керівника Смілик І.Г., за участі малят усіх вікових груп дитячого садка безперечно підняла усім настрій. Адже запальні таночки та веселі пісні нікого не залишили байдужими.

Хореографічні перлинки від керівника хореографічного гуртка Рогачевської Т.О. заринули слухачів у чудовий світ танцю. Виступали не лише вихованці ДНЗ «Яблунька», а й учасники зразкового дитячого ансамблю народного та естрадного танцю “Любавушка”, з яким заклад успішно співпрацює. Також усі мали змогу не лише насолоджуватись танцювальними номерами у виконанні малят, а й самі навчитися нескладним, але запальним рухам на танцювальному майстер-класі.

Цікаву і змістовну інформацію про життя, творчість, та вплив композицій Во́льфганга Амадéя Моцарта повідала практичний психолог Крюкова Л.О.

По закінченню заходу музичні керівники ділилися враженнями та професійним досвідом. Адже творчим людям завжди є про що поспілкуватися.

Загалом зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері.

/Files/images/2016-2017_nr/17626550_269535790160807_6752409286200612126_n (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0